Τοπικά

Απονομή Βραβείων Πράσινης Επιχειρηματικότητας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σας προσκαλεί στην Ημερίδα Λήξης και την Απονομή Βραβείων του έργου «Green Business Innovation» που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αχαΐας την Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 στις 17.30.

Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν και θα απονεμηθούν τα τρία πρώτα Βραβεία Πράσινης Επιχειρηματικότητας στις συμμετέχουσες εταιρίες του διαγωνισμού για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα παρουσιαστεί το αντίστοιχο πρώτο Βραβείο του διαγωνισμού για την Περιφέρεια της Απουλίας.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Δρ. Βασίλειος Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Δρ. Δημήτριος Σκούρας, Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών & Κοσμήτορας της Σχολής Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και ο κ. Θεόδωρος Τσούμπελης, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Ο Προϊστάμενος Τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΕΕΔΕ, κ. Ιωάννης Καλύβας, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του έργου ενώ η κ. Δέσποινα Αναγνωστοπούλου από την ΓΝΩΣΗ Αναπτυξιακή, θα παρουσιάσει τις δράσεις της Συμβουλευτικής και του Partenariat.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι των εταίρων του έργου, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Τεχνολογικού Πάρκου του Μπάρι (Tecnopolis Parco Scientifico e Tecnologico S.c. a r.l.) και της Περιφερειακής Αρχής για την Τεχνολογία και την Καινοτομία της Ιταλίας (Agenzia Regionale per la Tecnologia e l’Innovazione – ARTI).

Η εκδήλωση αυτή διεξάγεται σχετικά με το έργο «Green Business Innovation» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007 – 2013».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, υπόψη κ. Ερωφίλης Νομικού, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail:  patra@eede.gr, website:  www.eede.gr .