Αθλητισμός

Ο νέος κοουτς της Αχαϊκής ανοίγει τα χαρτιά του

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Για την αποστολή που του ανατέθηκε να οδηγήσει την Αχαϊκή ξανά στη Γ’ Εθνική, καθώς και για την πίεση που ενδεχομένως να υπάρχει, μίλησε ο Φίλιππος Σχοινάς.
«Δεν έχω άγχος. Με τον καιρό έχω μάθει να το διαχειρίζομαι. Η Αχαϊκή είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και πρέπει όλοι να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τα καταφέρουμε. Δεν φτάνουν μόνο οι βαριές φανέλες. Να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο και να αφήσουμε τα υπόλοιπα», λέει ο Σχοινάς, ο οποίος μπορεί να συνεχίσει παράλληλα και στην Πάτρα 2005.
Πρόσθεσε επίσης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣΑ για τα δύο χρόνια συνεργασίας που είχαμε, τους κ.κ. Παρασκευόπουλο, Ψαρρά και Μπαλαφούτη, Παπουτσάκη για την τυφλή εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι υπερήφανος γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά πόσο ταλέντο υπάρχει».
Οπως λένε στην Αχαϊκή, προτεραιότητα είναι να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές με το περσινό ρόστερ, αλλά παράλληλα γίνονται επαφές και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Οι συζητήσεις ξεκινούν με τους Ακη Κωστή, Γιώργο Πετρόπουλο, τους οποίους οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ, αλλά η παραμονή τους θα εξαρτηθεί και από το οικονομικό.
Σειρά θα πάρουν και άλλοι παίκτες, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει κρούση και σε ποδοσφαιριστές που έπαιζαν πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Πελοπόννησος.