Αθλητισμός

Ο απολογισμός του Ίκαρου Πετρωτού

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τελειώνοντας τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Ίκαρος Πετρωτού αρχικά θα ήθελε να συγχαρεί όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες της ΕΠΣΑ και να τους ευχηθεί καλή πορεία στη νέα σεζόν στις κατηγορίες που θα αγωνίζονται.

Για την δική του πορεία το Δ.Σ. μένει απόλυτα ικανοποιημένο αν και θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη. Πιστεύουμε όμως πως τη νέα χρονιά για τον Ίκαρο θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και η ομάδα θα κάνει το κάτι παραπάνω. Το τριετές πλάνο που είχαμε ορίσει έγινε όπως το είχαμε προβλέψει και στόχος για την νέα περίοδο δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό.

Για την φετινή πορεία με το υπάρχον υλικό ,μαζί με την ενίσχυση από την ιδιαίτερα δυνατή ομάδα των παίδων που είχαμε και την επιστροφή των 5-6 παιδιών που δεν συμμετείχαν φέτος λόγω πανελληνίων εξετάσεων, θα σχηματίσει ένα σύνολο πολύ δυνατό το οποίο η διοίκηση θα ενισχύσει με την προσθήκη τριών παικτών στον άξονα ώστε η ομάδα μας να είναι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Για τον λόγο αυτό την ΠΕΜΠΤΗ 18-6 στις 9μ.μ. το Δ.Σ. καλεί όλους τους αθλητές την ανδρικής ομάδας στο γήπεδο 7χ7 του συλλόγου μας ώστε να γίνει ενημέρωση για την νέα περίοδο και τον σχεδιασμό της από τους προπονητές και το Δ.Σ.

Για την νέα περίοδο τα τμήματα μας θα συμμετέχουν σε όλες τις διοργανώσεις ως εξής:

  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ στη κατηγορία Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
  • ΠΑΙΔΕΣ- ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ -ΤΖΟΥΝΙΟΡ -ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Στις ακαδημίες μας φυσικά λειτουργούν και τα τμήματα:

-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ

-ΜΠΑΜΠΙΝΙ

-ΝΕΑΝΙΔΕΣ

-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Το πιο σημαντικό από όλα τα προηγούμενα είναι ότι μέσα στη νέα περίοδο θα λειτουργήσει το γήπεδό μας 11χ11 που μαζί με το 7χ7 θα κάνει την ομάδα μας ακόμη πιο δυνατή και θα βοηθήσει στη καλύτερη λειτουργεία μας.