Τοπικά

Πυρά Συλλόγου Ε.Λ.Α.Δ.Α. κατά του Δήμου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πυρά του Φιλοζωικού Τομέα του Συλλόγου Ε.Λ.Α.Δ.Α. , προς το Δήμο Δυτικής Αχαΐας. 

Στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία του Συλλόγου , μεταξύ άλλων ήταν παρόντες , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ε.Λ.Α.Δ.Α. ,Τάκης Λιάκος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού Δημήτρης Μπαρμπούνης , η Πρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης “Τετράποδος Σαμάνος” ,  Σίνη – Σουελέν Ελισάβετ, εκπρόσωπος από τη σχολή εκπαίδευσης Σκύλων “Πικραμένου Νικολίτσα” και ο Κτηνίατρος Σπύρος Ταρνάρης.

Ο κ. Λιάκος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για της ενέργειες που έχουν γίνει από τον φιλοζωικό Τομέα του Συλλόγου καθώς και για έγγραφο που έχει αποστείλει στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας από τις 11 Μαρτίου (δείτε το έγγραφο, κλικ εδώ  & εδώ) , στο οποίο ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας δεν έχει ακόμη απαντήσει.

Η κ. Σίνη – Σουελέν Ελισάβετ, ενημέρωση σχετικά με το νομικό πλαίσιο και τις δυνατότητες που απορρέουν από την νομοθεσία για τα αδέσποτα και τους φιλοζωικούς Συλλόγους , ενώ παράλληλα ανέφερε πως θα υπάρχει άμεση συνεργασία των δύο Συλλόγων για κοινή επίλυση ζητημάτων.

Την στήριξη του συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού τόνισε και ο Δημήτρης Μπαρμπούνης αναφέροντας πως είναι στη διάθεση του Φιλοζωικού Τομέα του Συλλόγου ΕΛΑΔΑ.

Τέλος ο εκπρόσωπος της Σχολής Εκπαίδευση Σκύλων “Πικραμένου Νικολίτσα”, έκανε εκτενή αναφορά σε θέματα επιθετικότητας των ζώων , ενώ ο Κτηνίατρος κ. Ταρνάρης που βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με το Σύλλογο , επεξήγησε ζητήματα αναφορικά με ασθένειες με ιδιαίτερη αναφορά στη νόσο “Καλαζάρ”. Μάλιστα η ομιλία του διεκόπη καθώς τη στιγμή της συνάντησης κλήθηκε να αντιμετωπίσει περιστατικό δηλητηρίασης σκύλου στην Κάτω Αχαΐα (σχετικό άρθρο).

Τέλος συμφωνήθηκε να γίνει παρουσίαση σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη σχετικά με τον ρόλο και τις δράσεις των Φιλοζωικών οργανώσεων.

Δείτε φωτογραφίες από την συνάντηση

elada-synantisi-adespota-filozoiki