Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε το “kids athletic” (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας και ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων σε συνεργασία με το γραφείο Φυσικής Αγωγής, το 1ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο της Κάτω Αχαΐας, διοργάνωσαν για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας, ημερίδα του προγράμματος KIDS ATHLETICS της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του στίβου (IAAF) που έχει φέρει στην Ελλάδα ο ΣΕΓΑΣ.

Οι μαθητές της δ΄, ε΄ και στ΄ τάξης του πρώτου και του τρίτου δημοτικού σχολείου της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν, γνωρίζοντας παράλληλα τα αγωνίσματα του στίβου (δρόμος ταχύτητας , εμπόδια , ρίψη, άλμα με κοντάρι κ.α.) ένα άθλημα που λείπει από την περιοχή μας.

Ο κ. Ξενοφών Μπαχράς πρόεδρος Δ.Σ. του Ο.Τ.Α.Δ ανέφερε ότι:

“Tο πρόγραμμα έχει ως σκοπό να καταστήσει όσο πιο δημοφιλή γίνεται τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού στα παιδιά του Δήμου μας, μέσα από έναν συνδυασμό ποικίλων αθλητικών δραστηριοτήτων ομαδικού χαρακτήρα σε μορφή παιχνιδιού. Τόνισε ότι η διοργάνωση αυτή αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά που συμμετείχαν και ότι ο Δήμος θα στηρίζει με κάθε τρόπο, κάθε οργάνωση για την προώθηση του αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες με έμφαση αυτή της παιδικής. ” 

Παρών στο “kids athletic” ήταν και ο επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και Αρχηγός του Κολοσσού Ρόδου Άγγελος Τσάμης.

otad-kids-athletic