Αθλητισμός

Αχαϊκή: Άκρα του τάφου σιωπή!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Οπωσδήποτε και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα για την Αχαϊκή, με τα νέα δεδομένα που θέλουν τα καναρίνια να αγωνίζονται την νέα σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Έτσι, σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και το… μάζεμα των «κομματιών» της ομάδας, δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα!  Από την μια είναι λογικό, διότι, μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και από την άλλη είναι νωρίς να γίνει ο όποιος σχεδιασμός.

Οι ιθύνοντες της ομάδας, σίγουρα θα πρέπει να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά. Πρώτα απ’ όλα να γίνει ο απολογισμός και να εντοπιστούν τα λάθη και στην συνέχεια να γνωστοποιηθεί το ποιος θέλει να μείνει και να βοηθήσει ουσιαστικά και από την άλλη να βάλουν επί τάπητος όλα τα θέματα για την σεζόν που έρχεται.

Έτσι μπορεί να υπάρχει άκρα του τάφου σιωπή… ωστόσο, είναι απόλυτα λογικό. Οπως δείχνουν τα πράγματα ενδεχόμενα, από τον Ιούλιο και μετά θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα πορευτεί η ομάδα και βεβαίως σε ότι έχει να κάνει με τα ανακοινώσιμα, διότι, συζητήσεις και διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο θα υπάρξουν πολλές.