Ελλάδα

Ο Τσίπρας ενημερώνει το απόγευμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία;

κατάργηση του ΕΝΦΙΑ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Οι εξελίξεις που έρχονται τις επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για την πορεία διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Οι κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα δείχνουν ότι οδηγείται σε ενδιάμεση συμφωνίαμε τους δανειστές. Το περιεχόμενο της συμφωνίας θα περιέχει αρκετές υποχωρήσεις και αναζητεί την στήριξη των στελεχών του κόμματός του, πριν ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Ο πρωθυπουργός συγκαλεί στις 15:00 το μεσημέρι κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να τους ενημερώσει για την μέχρι τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων και για τις προθέσεις της κυβέρνησης όσον αφορά την συνέχιση των συζητήσεων με τους δανειστές.

Λίγο πριν από τις 11:30 στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασαν για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο υπουργός Οικονομικών. Οι Γιάννης Δραγασάκης και Γιάνης Βαρουφάκης έχουν σύσκεψη με τον Αλέξη Τσίπρα για την πορεία των διαπραγματεύσεων και την ασφυξία στη ρευστότητα της οικονομίας.