Like

Πως να διατηρησεις το αρωμα σου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Βρήκες το αγαπημένο σου άρωμα αλλά κάτι του κάνεις και δεν κρατάει όσο θα ήθελες; Μήπως κάνεις κάποιο λάθος που μπορεί απλά να μην έχεις συνηδητοποιήσει πως το κάνεις; Παρακάτω αθα βρεις ποια είναι εκείνα τα λάθη που κάνεις με το άρωμα σου ια να τα αποφύγεις.

Βάλτο στο ψυγείο και θα δεις:

μπορεί να θέλεις να το βλέπεις – το μπουκάλι του αγαπημένου σου αρώματος- αλλά θα κρατήσει πολύ περισσότερο αν το βάλεις στο ψυγείο. Μπορεί να μην σου αρέσει να κρατάς το άρωμα σου δίπλα στα φρούτα και τα λαχανικά όμως είναι το καλύτερο μέρος για να τα αποθηκεύσεις. Αν δεν θέλεις να το βάλεις στο ψυγείο μπορείς να τα κρατήσεις σε ένα δροσερό μέρος έτσι ώστε να μην αλλοιωθεί το άρωμα του.

Ξεχνάς την ενυδάτωση πριν το άρωμα:

Αν θέλεις το άρωμα σου να κρατήσει πολύ περισσότερο δεν έχεις παρά να φροντίσεις να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου πριν ψεκάσεις . Αν το δέρμα σου είναι ενυδατωμένο «κρατάει» το άρωμα σου για πολύ περισσότερο. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα αν έχεις ένα συγκεκριμένο άρωμα που φοράς προτίμησε να απλώσεις μια ενυδατική λοσιόν με το συγκεκριμένο άρωμα πριν ψεκάσεις ή μια λοσιόν χωρίς άρωμα.

Tρίβεις τους καρπούς σου:

αυτό μπορεί να συντελέσεις στο να μην κρατήσει πολύ το άρωμα σου! Υπάρχουν τρεις νότες που δημιουργούν ένα άρωμα και είναι αυτές οι τρεις που κάνουν το άρωμα να κρατήσει. Όταν τρίβεις τους καρπούς σου στην ουσία κάπου χάνεις το άρωμα οπότε καλό είναι να το αποφεύγεις.

Διαχρονικό λάθος: Το παρακάνεις!

Θέλεις να μυρίζεις υπέροχα κάθε μέρα όοολη μέρα αλλά κάπου στην πορεία το …χάνεις λιγάκι! Οι αριθμοί που πρέπει να θυμάσαι είναι: μην ψεκάσεις πάνω από 3 φορές το eau de parfum σου και μην ψεκάσεις πάνω από 4 το eau de toilette σου!