Τοπικά

ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση Μαρλαφέκα – Πελετίδη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνάντηση έγινε στις 2 Απριλίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας, μεταξύ του Δημάρχου Πατρέων κ. Πελετίδη και της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Κατά διάρκεια της οποίας, αντηλλάγησαν απόψεις, σχετικά με την στήριξη των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου και της Αναπτυξιακής στο έργο του Δήμου. Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε να προηγείται διαβούλευση μεταξύ των δύο φορέων σε θέματα που αφορούν την επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής, πριν την εισαγωγή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το Επιμελητήριο θα επεξεργασθεί προτάσεις, για τεχνική υποστήριξη του Δήμου, όσον αφορά την αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου, με βασικό στόχο την ενίσχυση και ανάδειξη του πολιτισμού  και της  καινοτομίας. Επίσης συζητήθηκε το θέμα των τελών καθαριότητας και φωτισμού και η επιβάρυνση αυτών στους επιχειρηματίες και συμφωνήθηκε να γίνει την επόμενη εβδομάδα σύσκεψη για το θέμα αυτό στο Δημαρχείο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος κος Πλέσσας και από το Επιμελητήριο ο πρόεδρος κ.Μαρλαφέκας, ο  αντιπρόεδρος κ. Μπρακατσέλος,  ο Γ.Γραμματέας κ.Τσούμπελης, το μέλος Δ.Σ. κ.Χελάς και ο ειδικός σύμβουλος κ.Κούστας.