Τοπικά

ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: Πάψετε να βλέπετε τα παλιοκάναλα που στηρίζουν τα ξένα συμφέροντα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην χθεσινή ομιλία της Μαρίας Κανελλοπούλου, βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνοικία Σύνορα της Πάτρας, υπήρξαν σκληρές αναφορές στα κόμματα της αντιπολίτευσης, στους οικονομικούς παράγοντες, που βάζουν προσκόμματα στο έργο της κυβέρνησης, σε αυτούς των μεγάλων ΜΜΕ, που συμπαρατάσσονται με τα συμφέροντα των δανειστών και με μία κουβέντα σε όσους αισθάνονται πιο κοντά στους επιβουλείς των εθνικών μας συμφερόντων, παρά στην κυβέρνηση που πασχίζει να βγάλει τη χώρα από το τέλμα.

Μάλιστα σε μία αποστροφή του λόγου της αναφέρθηκε στην υποτελή στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έδωσε σήμα στους δανειστές, με την δήλωσή του, ότι τα μέτρα για την επανατοποθέτηση των δημοσίων υπαλλήλων συνιστούν μονομερή ενέργεια. Καυτηρίασε την έλλειψη πατριωτισμού και μίλησε για το εσωτερικό μέτωπο της χώρας στο οποίο λειτουργεί Πέμπτη Φάλαγγα. “Δεν έχουμε μόνον να αντιμετωπίσουμε το εξωτερικό μέτωπο, έχουμε και το εσωτερικό, που δρα πέμπτη φάλαγγα” είπε χαρακτηριστικά.

Κι όχι μόνον. Αφού αναφέρθηκε στον ορυμαγδό των μεγάλων ΜΜΕ, κατά της κυβέρνησης, μίλησε για τα μικρής εμβέλειας αριστερά έντυπα και το Ρ/Σ “Στο Κόκκινο”, χωρίς να αναφερθεί στο ότι προεκλογική έρευνα απέδειξε την ισχύ του ΣΥΡΙΖΑ ένατι της ΝΔ στο διαδύκτιο και ειδικά σε πόρταλ και blog, τα οποία έδωσε την εντύπωση πως δεν είναι υπολογίσιμη δύναμη, κάλεσε τους παρισταμένους να αγοράζουν την εφημερίδα ΑΥΓΗ και τα έντυπα της ριζοσπαστικής αριστεράς, μόλο που έχουν μικρό τιράζ κυκλοφορίας! Και αυτά είπε καταλήγοντας με την πρόσκληση: Πάψετε να βλέπετε τα παλιοκάναλα που στηρίζουν τα ξένα συμφέροντα. Κλείστε το διακόπτη.

Στεκόμενος στα περί Πέμπτης Φάλαγγας, δεν μπορεί να μην λάβουμε υπόψη, το σημερινό κύριο άρθρο της εφημερίδας ΑΥΓΗ, υπό τον τίτλο “Η διαπραγμάτευση και η προπαγάνδα τρόμου”, στης οποίας το συνεργατικό σχήμα διοίκησης ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει με 26% κι όπου έρχεται να επιβεβαιώσει τα παραπάνω λεχθέντα.