Τοπικά

Αμεση αναβάθμιση του Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η διόγκωση των λειτουργικών προβλημάτων και η άμεση αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας της Κάτω Αχαΐας και των περιφερειακών ιατρείων, αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης, στην συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης», κ. Κων/νο Πετρόπουλο και τον Δ/ντη του Κ.Υ.Κ.Α κ. Παναγιώτη Κάκκο.

Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ Πατρούλα Κοκκίνη συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης» & περιφερειακό σύμβουλο Αχαΐας , κ. Κων/νο Πετρόπουλο, τον δ/ντη του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας Παναγιώτη Κάκκο και το στέλεχος του σωματείου Αθανάσιο Σαμίκο, με κύριο θέμα συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας καθώς λόγω των σοβαρών ελλείψεων επί της ουσίας λειτουργεί με το 50% των οργανικών του θέσεων, ενώ επισταμένως τοποθετήθηκαν όλες οι πλευρές για την εξεύρεση εφικτών λύσεων.

Ως γνωστόν το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας εξυπηρετεί τον αρκετά μεγάλο πληθυσμό των περίπου 35.000 δημοτών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ο οποίος κατά την θερινή τουριστική περίοδο διπλασιάζεται. Όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δυσχεραίνουν την περίθαλψη τους.