Τοπικά

Συνεχίζονται οι ριπές Γκοτσούλια για τα ΑΜΕΑ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης συνεχίζει με ανακοίνωση του τις ριπές κατά της δημοτικής αρχής για το θέμα της μη πληρωμής των ΑΜΕΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει : “Απορούν πολλοί και σχολιάζουν αρνητικά την απουσία μας ως αντιπολίτευση από την τελευταία εκδήλωση του Δήμου για το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε την Παρασκευή στο πολιτιστικό κέντρο <ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ> και αφορούσε τις τις άπορες και άστεγες οικογένειες.

Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι έχουμε δηλώσει δημόσια στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά και μέσω των ΜΜΕ και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι όσο παραμένουν απλήρωτα τα Α.Μ.Ε.Α σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και έκφρασης συμπαράστασης θα απέχουμε από κάθε εκδήλωση.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν φέραμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος όχι μόνον δεσμεύτηκε ότι θα πληρωθούν άμεσα αλλά και ότι θα πληρώνονται και κάθε μήνα, ήδη τους οφείλονται 11 μήνες. Να σημειώσουμε οι η Κοινωφελής επιχείρησή του Δήμου(Κ.Ε.Δ.ΔΥ) η οποία έχει προσλάβει τα ΑΜΕΑ, ξοδεύει μόνο για μηχανογραφική υποστήριξη 40000 ευρώ και η πρόεδρος την αποζημίωσή της την παίρνει κανονικά.”