Τοπικά

ΣΕΔΙΠ: Στα Κρέστενα για εκπαίδευση

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αντιπροσωπία του ΣΕΔΙΠ μετέβει στα Κρέστενα Ηλείας, όπου παρακολούθησε διημερίδα στις 13 & 14 Μαρτίου που αφορούσε διάσωση από τροχαία ατυχήματα.

Το ΣΕΔΙΠ “Σώμα Εθελοντών Διασωστών- Πυροσβεστών Δήμου Δυτικής Αχαΐας” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Αντιπροσωπία του σωματείου μας μετέβει και παρακολούθησε στις 13 & 14 Μαρτίου στα Κρεστενα Ηλείας διημερίδα που αφορούσε διάσωση από τροχαία ατυχήματα και παρουσίαση των νέων προϊόντων της Drager Hellas S.A.
Ευχαριστούμε την εθελοντική οργάνωση ROMMEL Κρεστένων για τη πρόσκληση όπως επίσης και τον διευθυντή πωλήσεων κ. Καμίτσο  και τον εκπαιδευτή και μηχανικό πωλήσεων κ. Ρέτσιο της εταιρείας Drager Hellas S.A.
Ήταν μια εμπειρία και μια παρουσίαση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές πάνω στις καινούργιες τεχνικές διάσωσης όσον αφορά τα τροχαία ατυχήματα.
Το Σ.Ε.ΔΙ.Π. συνεχώς θα ψάχνει τρόπους να εκπαιδεύεται, να εξελίσσεται και να εναρμονίζεται στις καινούργιες πρακτικές και τεχνικές διότι η κοινωνία μας προχωράει με γοργούς ρυθμούς και δε πρέπει να μένουμε στάσιμοι.
Στόχος μας παραμένει η προστασία των συνανθρώπων μας, του περιβάλλοντος και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ανιδιοτελώς και με αυταπάρνηση.
Καλούμε όσους μπορούν και θέλουν να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Δυτικής Αχαΐας για τη στήριξη που μας προσφέρει”