Αθλητισμός

Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ: Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το φετινό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στις κατηγορίες:  Παίδων, Εφήβων, Νέων, Ανδρών και Μάστερ.

Στους αγώνες που πήραν μέρος ποδηλατικές ομάδες από την Πάτρα, την Κόρινθο, την Καλαμάτα, την Σπάρτη, το Αίγιο, την Τρίπολη, τον Πύργο και από την Κάτω Αχαΐα.  Συμμετείχαν συνολικά φέτος  65 ποδηλάτες. Την  αποστολή του Γ.Σ. Δύμης αποτελούσαν  δώδεκα ποδηλάτες. Από αυτούς οι έξι ποδηλάτες είναι φετινές μεταγραφές του συλλόγου της περιοχή μας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο πρώτη μέρα στο επαρχιακή οδό Πατρών- Τρίπολης από το κόμβο Κουρλαμπά προς την Τρίπολη, με το αγώνισμα του Ατομικού Χρονομέτρου,  όπου και είναι οι φωτογραφίες με τους Ανδρέα Κουνάβη, Γιώργο Βλάχο, Ασημάκη Παναγόπουλο, Βασίλη Δεληγιάννη και Σπύρο Καραθανάση (νέα μεταγραφή)  και τον πρόεδρο του συλλόγου  Θεόδωρο Λιακόπουλο.  Την Κυριακή οι αγώνες διεξήχθησαν μέσα στο Πανεπιστήμιο Πάτρων.

Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας  για το Γ.Σ. Δύμης είναι την Τρίτη 24 Μαρτίου με ώρα εκκίνησης 15.00  από  τον Άραξο (Αρχαιολογικός χώρος Δυμαίων) και τερματισμός στο Λάππα.  Την πρώτη μέρα του 38ου Γύρου Θυσίας που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος  Πατρών  του παλαιότερου συνεχόμενου  ποδηλατικού αγώνα  στην Ελλάδα και ένα από τους μεγαλύτερους έχει φέρει στην περιοχή μας ως συνδιοργανωτής ο Γ.Σ. Δύμης προκειμένου να παροτρύνει την τοπική κοινωνία να ασχοληθεί περισσότερο με το ποδήλατο.     

   

podilatikos-1