Τοπικά

Κάτω Αχαΐα: “Καρφιά” ΣΕΔΙΠ για τον καθαρισμό της Παραλίας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την αντίθεση ως προς τον τρόπο που διοργανώθηκε ο καθαρισμός παραλίας Κάτω Αχαΐας , εξέφρασε το “Σώμα Εθελοντών Διασωστών – Πυροσβεστών Δήμου Δυτικής Αχαΐας” ΣΕΔΙΠ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Σήμερα μάθαμε ότι ο Δήμος μας έχει προσκαλέσει τους πολίτες,τους συλλόγους και γενικά όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εθελοντική πρωτοβουλία για το καθαρισμό της παραλίας της Κάτω Αχαΐας,πράγμα που είναι πολύ θετικό.
Από την άλλη όμως δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά πως ουδέποτε προσκληθήκαμε σε μια τέτοια ενέργεια -όπως άλλοι σύλλογοι- πράγμα που μας θλίβει αφάνταστα.
Μπορεί μέσα από την έννοια του εθελοντισμού κάποιοι να επωφελούνται από τη προβολή του όλου εγχειρήματος αλλά η ουσία όμως κρύβεται αλλού,κρύβεται στο να βοηθάς,να στηρίζεις ανθρώπους οι οποίοι έχουν προβάλλει το Δήμο τους -με το καλύτερο τρόπο- χωρίς να τους το ζητήσει και όχι να τους υποδαυλίζεις με τέτοιο άσχημο και ανήθικο τρόπο.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας όχι επειδή μας το επιβάλλουν κάποιοι αλλά επειδή μας αρέσει η προσφορά στη κοινωνία μας και ας μη <<φαινόμαστε>>”