Lifestyle

Το καλοκαίρι το “hot” κομμωτήριο στην Πάτρα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τι απέγινε το hot-cutκομμωτήριο, για το οποίο ο «Κόσμος» είχε πρώτος αποκαλύψει την αναμενόμενη λειτουργία του κοντά στην οδό Καρόλου στην Πάτρα; Τελικά το κατάστημα δεν έχει ανοίξει ακόμα, καθώς υπήρξαν ορισμένες αντιδράσεις και ο επιχειρηματίας σεβόμενος τα όσα συνέβησαν αποφάσισε να επιχειρήσει μία ολιγόμηνη αναβολή στα επενδυτικά σχέδιά του.

Ετσι πληροφορίες αναφέρουν πως το κατάστημα hot – cut θα λειτουργήσει στην Πάτρα στις αρχές του καλοκαιριού.

Πάντως ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι επιχειρηματίες επενδύουν σε τέτοιου είδους κομμωτήρια. Εναhot -cut κατάστημα που θέλει τους πελάτες να εξυπηρετούνται και να κουρεύονται από όμορφες κοπέλες οι οποίες φορούν μόνο τα εσώρουχα τους, άνοιξε προ μερικών εβδομάδων στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας κ. Αγγελος που θα ανοίξει το hotκομμωτήριο στην Πάτρα το επισκέφθηκε! «Η δουλειά πάει αρκετά καλά εκεί στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ένα hotcut κούρεμα και στην γείτονα χώρα, όπως ενδιαφέρον μεγάλο εξακολουθεί να υπάρχει στην Πάτρα» δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Το κατάστημα εδώ στην Πάτρα υπολογίζουμε ότι θα ανοίξει στις αρχές του καλοκαιριού και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτή την εμπειρία του κουρέματος η οποία έχει γίνει μόδα σε πολλές πόλεις της Ευρώπης».