Τοπικά

Δ. Γκοτσούλιας….περί πόθεν έσχες !

πολίτες Διονύσης Γκοτσούλιας , Διονύση Γκοτσούλια
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δ. Γκοτσούλια περί πόθεν έσχες όσων ασχολήθηκαν με τα κοινά: 

“Σήμερα η σελίδα Aftodioikisi.gr επανέρχεται σε παλαιότερο άρθρο της σχετικά με καταθέσεις Δημάρχων αλλά και περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν κατά την διάρκεια που ασκούσαν εξουσία τα οποία δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα.
Υπηρετώντας τον θεσμό επί 24 συναπτά έτη εκ των οποίων (16) ως Δήμαρχος θεωρούσα ότι έπρεπε ν’ αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας να δημιουργήσει έναν ασφυκτικό μηχανισμό έλεγχου των αιρετών όλων των βαθμίδων και της ροής του μαύρου πολιτικού χρήματος γιατί οι προκλήσεις είναι μεγάλες και αν δεν υπάρχει υψηλό αξιακο σύστημα αρκετοί υποκύπτουν.
Παραδείγματα υπάρχουν πολλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στην αυτοδιοίκηση για το λόγο αυτό απαιτείτε άμεσα να ελεγχθούν τα πάντα και σε βάθος χρόνου να είναι ξεκάθαρο το τοπίο και να γνωρίζει ο κόσμος πως μπαίνουμε στην πολιτική και τι έχουμε όταν βγαίνουμε.
Η πολιτική είναι λειτούργημα αλλά και εμείς που την ασκούμε πρέπει να διδάσκουμε και ν’ αποτελούμε παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή για τους νέους που θέλουν ν’ ασχοληθούν.
Απευθύνομαι προς τους κυβερνώντες ! Εξαρτήσεις δεν έχετε τουλάχιστον κάνετε αυτό που υποσχεθήκατε στον Ελληνικό λαό.
ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΒΙΟΣ”