Τοπικά

Δ. Γκοτσούλιας : Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με ανακοίνωση η παράταξη του Δ. Γκοτσούλια, καλεί την δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της, καθώς συνεχίζεται να μην εφαρμόζεται η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου για την μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς, με την δημοτική αρχή να είναι απλός παρατηρητής.

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

“Αναδεικνύεται ημέρα με την ημέρα η ανικανότητα της Δημοτικής αρχής, να διαχειρισθεί μικρά και μεγάλα ζητήματα του Δήμου ακόμα και να υλοποιήσει τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου.

Αναφερόμαστε στο σημερινό ζήτημα που προέκυψε με την λειτουργία της λαϊκής αγοράς η οποία έπρεπε να μεταφερθεί στο δυτικό τμήμα της πόλης σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ.
Να υπενθυμίσουμε απλά σε όσους δεν γνωρίζουν ότι για το ζήτημα αυτό έχουν συνεδριάσει εξαντλητικά επί (4) μήνες όλα τα αρμοδία θεσμικά όργανα του Δήμου, ακόμη και η επιτροπή διαβούλευσης, και όφειλε τόσο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος όσο και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας να είναι παρόντες το πρωί ώστε να λυθούν οποιαδήποτε ενδεχομένως προβλήματα υπήρχαν και να υλοποιηθεί στο ακέραιο η απόφαση του Δ.Σ.

Ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας πρέπει πλήρως ν’ αντιληφθούν ότι διοίκηση ενός Δήμου δεν γίνεται ούτε με φοβίες ούτε χωρίς κόστος και προσωπικό και πολιτικό, χρειάζεται υπευθυνότητα, σοβαρότητα, πυγμή, και το απαιτούμενο θάρρος.

Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας.”