Αθλητισμός

Αχαϊκή: Πέταξε δυο ακόμα βαθμούς με το Λουτράκι!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Νέα βαθμολογική απώλεια για την Αχαϊκή που έμεινε στο 1-1 στην Κ. Αχαϊα κόντρα στο Λουτράκι και έχασε την ευκαιρία να ανέβει σκαλοπάτια στην βαθμολογία στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην Γ’ Εθνική.

Τουλάχιστον… το καλό είναι πως η Βάρδα ηττήθηκε από την Καλαμάτα και έμεινε κοντά στην γραμμή του υποβιβασμού. Μάλιστα, την ερχόμενη Κυριακή τα “καναρίνια” πηγαίνουν στην Καλαμάτα!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο α’ μέρος το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με το 0-0 να είναι απόλυτα δίκαιο και για τις δυο ομάδες.

Στην επανάληψη όμως, το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, αφού έμειναν πίσω στο σκορ στο 50΄ με τον Χατζηστάμου.

Μάλιστα, στην ίδια φάση, τραυματίστηκε και ο γκολκίπερ της Αχαϊκής Δρακόπουλος, και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στην συνεχεία το… μέτριας ποιότητας ματς συνεχίστηκε με την Αχαϊκή να έχει κάποιες ευκαιρίες όχι όμως, ιδιαίτερα απειλητικές!

Στο 79’ ο Νίκος Αποσκίτης πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και στην ουσία ήταν το τέρμα αυτό που έσωσε την Αχαϊκή από το οριστικό ναυάγιο, στο ντεμπούτο του Ανδρέα Ζήκου στον πάγκο της ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως για την κρισιμότητα του αγώνα δεν υπήρχε πολύς κόσμος στο γήπεδο.

H σύνθεση της ομάδας:

Αχαϊκή: (Α. Ζήκος) Δρακόπουλος (53’ λ.τ. Κωνσταντινόπουλος), Ντάζος (77’ Καρράς), Κωστής, Πετρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γεωργίου, Κυριαζόπουλος (53’ Γιουβανέλλης), Φούφουλας, Ντεντόπουλος, Δημητρακόπουλος, Αποσκίτης.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση στις 23.30 την Τρίτη από το Super B, σε περιγραφή Π. Μάλλιου