Ελλάδα

Πάει για πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Δείτε τι δήλωσε

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για το δείπνο που είχαν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με πρωτοβουλία της Μαριέττας Γιαννάκου την Τετάρτη το βράδυ στον πολυχώρο Αθηναΐς στο Γκάζι, μίλησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται προς το παρόν για την ηγεσία του κόμματος.

«Δεν είναι κακό να συζητάνε στελέχη. Έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Είναι απολύτως σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κάνει μια ισχυρή αυτοκριτική για το εκλογικό αποτέλεσμα», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, διαμηνύοντας πως αυτή τη στιγμή τον απασχολεί τι θα γίνει με τη χώρα και όχι η ηγεσία.

Παράλληλα, ο κ.Μητσοτάκης έκανε αυτοκριτική για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι «το ζήτημα της ακραίας φτώχειας, που ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών συρρίκνωσης του ΑΕΠ, δεν απασχόλησε το κόμμα, όπως θα έπρεπε».

Ο πρώην υπουργός διαφοροποιήθηκε και σήμερα όσον αφορά τη θέση κύκλων προσκείμενων στον πρόεδρο της ΝΔ ότι η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί «αριστερή παρένθεση».