Τοπικά

Σάββατο 31 Ιανουαρίου συνεδριάζει το ΔΣ της Δυτικής Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σάββατο 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν 2 συνεδριάσεις του ΔΣ της Δυτικής Αχαΐας.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 11 πμ , με μοναδικό θέμα:

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) οικονομικού έτους 2015 του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

με εισηγητές τους Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας – Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας – Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Η Δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 12μμ,με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης.

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Ορισμό Εκπροσώπων για συγκρότηση της επιτροπής που συγκροτείται σύμφωνα με το άρθρο 35 του αριθ.20 Γενικού Κανονισμού Λιμένα (444Β/99) (εκμίσθωση Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής). Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Ορισμό Εκπροσώπων για συγκρότηση της επιτροπής που συγκροτείται σύμφωνα με το άρθρο 35 του αριθ.20 Γενικού Κανονισμού Λιμένα (444Β/99) και του άρθρου 1 παρ. 1γ του Π.Δ. 23/2000(Α΄18) (χαρακτηρισμού παραλιακών χώρων ως πολυσύχναστών ή μη). Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Καθορισμό θαλασσίων περιοχών για το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς. Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Ορισμό Εκπροσώπων (τακτικό – αναπληρωματικό για την συγκρότηση του Α/θμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων Π.Ε. Αχαΐας για το έτος 2015. Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό μελών Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών.
Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό μελών τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για την εκποίηση ή την εκμίσθωση ακινήτων ή κινητών πραγμάτων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/1981. Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Ορισμό μελών του Δημοτικού Συμβουλίου σε επιτροπές παραλαβής εργασιών και υπηρεσιών για το έτος 2015.  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Ορισμό Δημοτικών Συμβούλων για την παραλαβή έργων για το έτος 2015. Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών σύμφωνα με το άρθρο 28 του ΕΚΠΟΤΑ για το οικονομικό έτος 2015. Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση διενέργειας προμήθειας γάλακτος. Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Έγκριση ανάθεσης παροχής υπηρεσιών καθαριότητας κτιρίων του Δήμου σε ιδιώτες. Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Έγκριση σύναψης τριμερούς σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, της Ε.Ε.Α.Α. και της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ανακυκλώνω στην πηγή με σκοπό την υλοποίηση προγράμματος συλλογής και ανακύκλωσης διαχωρισμένων στην πηγή αποβλήτων συσκευασίας στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Εισηγητής: Παλαιολόγος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Παράταση συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου : « ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑΣ ΤΜΗΜΑ-1» της Δημοτικής Ενότητας Δύμης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ» ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΒΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤ. ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ Κ/ξίας Ζ. ΤΑΣΙΝΗ – Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ». Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Ανατροπές ανάληψης υποχρέωσης – δέσμευσης πίστωσης έτους 2014.
Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της Τριμηνιαίας Έκθεσης Αποτελεσμάτων Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2014 του Δήμου (Δ’ Τρίμηνο 2014). Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τακτική επιχορήγηση του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων οικονομικού έτους 2015 από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Εισηγητής: Μπαχράς Ξενοφώντας, Πρόεδρος Ο.Τ.Α.Δ.

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση συστατικής πράξης της Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων
Εισηγητής: Τραχάνης Σπυρίδων, Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Δ.

19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Παραχώρηση του Β΄ ορόφου του Κοινοτικού καταστήματος Πορτών για την στέγαση και τις δραστηριότητες του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πορτών. Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.