Τοπικά

Πατέρας Αγγελικής: Εχω να την δω 2 μήνες

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σοκαρισμένος ο πατέρας της Αγγελικής Σ., συνεργάτιδας του Χριστόδουλου Ξηρού, μίλησε για την κόρη του.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου είπε ότι δεν είχε πάει στη γενέτειρα της το Αίγιο, εδώ και δύο μήνες η Αγγελική, η οποία με το όνομα Ελένη Μελάνη νοίκιαζε τα σπίτια-γιάφκες για λογαριασμό του τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού.

«Χθες είδα την φωτογραφία της στην τηλεόραση. Πήγα αμέσως και δήλωσα την εξαφάνισή της στην Αστυνομία» δήλωσε ο πατέρας της.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί μου. Και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ως πατέρας με ενδιαφέρει πρώτα αυτό. Πιστεύω ότι η Αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της. Το παιδί μου να είναι καλά και να βρεθεί», πρόσθεσε!

«Η Αγγελική είναι παιδί, την παρέσυραν» τόνισε.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, παρουσία εισαγγελέως, στο σπίτι της οικογένειας σε συνοικία του Αιγίου. Έρευνες πραγματοποιούνται και στο χωριό απ’ όπου κατάγεται η οικογένεια.

Το σπίτι κυριολεκτικά «ξεσκονίστηκε» καθώς οι αστυνομικοί αναζητούσαν στοιχεία για την Αγγελική, η οποία φαίνεται να είχε σχέση και με τους Πυρήνες της Φωτιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η πλαστή αστυνομική ταυτότητα με τη φωτογραφία της βρέθηκε στο καταφύγιο-οπλοστάσιο του Ξηρού στην Ανάβυσσο, και είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του δεύτερου κρησφύγετου, στο Λουτράκι.

Την ίδια ώρα κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως η 22χρονη Αγγελική Σ. είχε θεαθεί παλιότερα στο Αίγιο να μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια αντεξουσιαστικού περιεχομένου.

πηγή