Τοπικά

Νταβλούρος: «Κάποιοι απουσίαζαν από τους αγώνες της παράταξης»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΗ ΑΙΓΙΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ

«Εάν ένας λαός θέλει ν’ αυτοκτονήσει δεν μπορεί να τον σώσει κανένας. Εάν ένας λαός θέλει να ζήσει κανείς δεν μπορεί να τον οδηγήσει σε αυτοκτονία. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου», τόνισε μιλώντας σε  συγκέντρωση στην Ακολη Αιγίου, το βράδυ της Πέμπτης, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος.

«Εμείς λέμε την αλήθεια και την αλήθεια την ξέρει μόνο αυτός που τη βιώνει» τόνισε επίσης στη διάρκεια της ομιλίας του, ενώ άσκησε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για τις υποσχέσεις του αλλά και τις διαφορετικές απόψεις, που διατυπώνονται από στελέχη του.

«Σας υπόσχονται παραδείσους  που δεν υπάρχουν και δεν λένε που θα βρουν τα λεφτά, έλεος πιά» επεσήμανε.

Ο κ. Νταβλούρος άφησε αιχμές για ορισμένους οι οποίοι ήσαν  απόντες από κρίσιμους αγώνες της παράταξης και τόνισε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι χελιδόνι της άνοιξης, όπως ορισμένοι που κατέβαζαν τις φωτογραφίες της Ν.Δ. και τώρα ζητούν ψήφους».

Ακόμη έκανε αναφορά στον  αγώνα που έδωσε για να διατηρηθεί  το ΤΕΙ στο Αίγιο, απειλώντας ακόμη και με παραίτηση, τη διατήρηση της Δ.Ο.Υ. στην περιοχή, τις αλλεπάλληλες προσπάθειες για τον χαρακτηρισμό της Αιγιάλειας, ως σεισμόπληκτης περιοχής κ.α.