Τοπικά

Νταβλούρος : «Δεν θα γίνει η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τα γνώριμα του «λημέρια» στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην οδό Ερμού επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο υποψήφιος βουλευτής  της Ν.Δ., Αθανάσιος Νταβλούρος.

Ο κ. Νταβλούρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας Πατρών, αλλά και το πολιτικό προσωπικό.

Με αφορμή τους σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, να προχωρήσει σε κατάργηση των ΜΑΤ, ο κ. Νταβλούρος απευθυνόμενος στους αστυνομικούς ανέφερε: «Δεν θα τολμήσουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι.  Και οι απειλές, που όπως μαθαίνω, εκτοξεύονται εναντίον σας, με προφανή ρεβανσιστική διάθεση δεν θα περάσουν. Όποιος τολμήσει ας το επιχειρήσει. Θα είμαι η ασπίδα της προστασίας σας. Ας το κατανοήσουν εκείνοι οι οποίο αρέσκονται σε απειλές».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΙΑ» ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ

Συνάντηση με τον «Βασιλιά» των Ελλήνων τσιγγάνων ΡΟΜ,  Βασίλειο Στηροκλέα είχε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Νταβλούρος.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Βασιλιάς των Ελλήνων τσιγγάνων ΡΟΜ έθεσε στον κ. Νταβλούρο τα θέματα που αφορούν την κοινότητα των Ρομά στην Αχαΐα.

Παράλληλα, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Νταβλούρο για τις υποστηρικτικές ενέργειες που έκανε ως βουλευτής για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τους Ρομά.

Από την πλευρά του, ο κ. Νταβλούρος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την κοινότητα των Ρομά και την προθυμία του να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων τους, στο πλαίσιο της ισονομίας και της ισοπολιτείας.

Επιπλέον, ο κ. Νταβλούρος δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην προώθηση και υλοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που αφορούν τη μεταστέγαση των Ρομά σε σπίτια, θέμα που του έθεσε ο Βασιλιάς των Ελλήνων τσιγγάνων Ρομ, ώστε να μπει ένα τέλος στους καταυλισμούς.

ntab1 ntab2