Τοπικά

Μήνυμα Νταβλούρου από τα Καλάβρυτα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δεν εγκατέλειψα την παράταξη μου στα δύσκολα. Δεν είμαι προδότης. Δεν είμαι ρίψασπις. Ούτε είμαι και κανένα χελιδόνι της άνοιξης. Μαζί ήπιαμε τα πικρά ποτήρια και σας καλώ τώρα να συνεχίσουμε μαζί και πιο δυναμικά τον κοινό αγώνα μας για την αναγέννηση της πατρίδας μας».

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος από τα Καλάβρυτα, όπου μίλησε το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή.

Παράλληλα, στη συγκέντρωση στελεχών και μελών της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, ο κ. Νταβλούρος επιτέθηκε με δριμύτητα στον ΣΥΡΙΖΑ, επικρίνοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το γεγονός «ότι προκάλεσε πρόωρες εκλογές, επιφέροντας κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας, την ώρα που η χώρα έβγαινε από την τρικυμία της κρίσης, αναζητώντας ένα απάνεμο λιμάνι», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κι ενώ τάζουν πράγματα που δεν γίνονται, δεν μας λένε από πού θα εξασφαλίσουν τη χρηματοδότηση της χώρας. Λένε ότι έχουν ένα μαξιλαράκι 4,5 δις ευρώ, που είναι το πρωτογενές πλεόνασμα που εμείς πετύχαμε και για το οποίο ο κ. Τσίπρας μας καθύβριζε» τόνισε, προσθέτοντας και τα εξής: «Λένε ότι δεν θα πληρώσουν. Αλλά τι θα γίνει εάν και οι εταίροι μας διακόψουν τη χρηματοδότηση της χώρας;  Πόσο θα αντέξουμε; Δύο μήνες, τρεις μήνες; Και μετά τι θα γίνει; Θα βλέπουμε τους φαντάρους μπροστά στις τράπεζες;»

Ο κ. Νταβλούρος υπογράμμισε ότι το διακύβευμα στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και οικονομική σταθερότητα του τόπου, η Ελλάδα αυτή καθαυτή.

Τέλος, σε ό, τι τον αφορά, ανέφερε ότι έδωσε μεγάλες μάχες για τα προβλήματα και τα θέματα της Αχαϊας, «ακόμη και με ακραίο τρόπο», συμπληρώνοντας: «Τώρα είμαι πιο έμπειρος, και πιστεύω ότι θα είμαι και πιο αποτελεσματικός, αν αποφασίσετε να σας εκπροσωπήσω και την επόμενη μέρα στη Βουλή».

Ο κ. Νταβλούρος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Δήμο Καλαβρύτων με ομιλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κλειτορία.