Τοπικά

Γρηγόρης Κοντοδήμος: Αέρας Ανανέωσης στην ΝΔ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Νέος, δραστήριος και ενεργός στην κοινωνία, ο Γρηγόρης Κοντοδήμος, θέτει υποψηφιότητα με την ΝΔ στο Νομό Αχαΐας.

Χθες επισκέφθηκε την Κάτω Αχαΐα, όπου συνομίλησε με τους κάτοικους και τους επαγγελματίες για τα προβλήματα της περιοχής. Θέσεις κι απόψεις μπορείτε να διαβάσετε στο προσωπικό ιστολόγιο του κάνοντας κλικ εδω . Δείτε το βιογραφικό του κάνοντας κλικ kontodimos-bio .

Παράλληλα ο κ. Κοντοδήμος τόνισε τα εξής :

Φίλες και φίλοι,

Στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, η ψήφος σας θα διαμορφώσει την Ελλάδα των επόμενων ετών. Όλοι λένε και συμφωνούν ότι βασικό μερίδιο στην διαμόρφωση της νέας εποχής, πρέπει να έχουν οι νέοι άνθρωποι.

Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς, ως ελεύθερος επαγγελματίας, κυρίως όμως ως ενεργός πολίτης που αγαπάει την πατρίδα του και τους ανθρώπους της αποφάσισα να δώσω τον αγώνα μου για σταθερότητα, πρόοδο και ανάπτυξη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Αν και εσείς πιστεύετε στην σταθερότητα της χώρας, αν δεν θέλετε να πάνε χαμένες οι θυσίες και όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία 2,5 χρόνια, αν δεν πιστεύετε τις υποσχέσεις και το “κρυφτούλι των συνιστωσών”, αν η απόφασή σας είναι να στηρίξετε την πραγματική ελπίδα που ήδη άρχισε να φέγγει στην Ελλάδα, θα ήταν τιμή μου να με στηρίξετε με την ψήφο σας.

Διεκδικώ τη δύναμη που ανήκει στη νέα γενιά και σε όσους πιστεύουν σε αυτή και σας διαβεβαιώνω ότι καθώς δεν ανήκω στην κατηγορία των παλιών πολιτικών που… άλλα λένε και άλλα εννοούν, εγώ θα είμαι εδώ και μετά την 25ηΙανουαρίου. Πάντα, ένας από εσάς!

10904180_10153011861656037_639290792_n