Photos Τοπικά

Εντυπωσιακή συγκέντρωση Νταβλούρου στην Κάτω Αχαΐα (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε μία εντυπωσιακή συγκέντρωση που τα κύρια χαρακτηριστικά της ήταν η μεγάλη προσέλευση του κόσμου και ο παλμός, πραγματοποίησε το απόγευμα  της Τετάρτης, την κεντρική προεκλογική του ομιλία  στη Δυτική Αχαία, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Νταβλούρος.

“Mε συγκινήσατε, είπε, με την υποδοχή σας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι ό,τι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη στο πρόσωπό μου σε μία πολιτική πορεία που ξεκίνησε από το 2012, όταν με αναδείξατε πρώτο βουλευτή Αχαϊας.  Με την παρουσία σας τιμάτε την παράταξή μας, τη Νέα Δημοκρατία αλλά και όλους εμάς που δίνουμε τη μάχη των εκλογών. Με χαρά και συγκίνηση βλέπω εδώ πολλούς και καλούς φίλους, παλιούς και νέους, που μας συνδέουν πολλά. Είμαι ευγνώμων που είστε απόψε εδώ. Με τιμάτε και μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω. Η παρουσία σας είναι ένα ισχυρό μήνυμα νίκης. Παρά τις δυσκολίες που βιώνει ο τόπος μας παρά τα προβλήματα, το μήνυμα είναι ένα: να μην αφήσουμε τώρα τις θυσίες μας να πάνε χαμένες”.

Ο κ. Νταβλούρος τόνισε ότι χρειάζεται και η τελευταία ψήφος την Κυριακή για να παραμείνει η Ελλάδα σε ασφαλή χέρια, ενώ επίσης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής  του θητείας με ειδική αναφορά στην Πατρών-Πύργου και τις παρεμβάσεις   με τους Ηλείους βουλευτές καθώς και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Δείτε φωτο

velios-deimente-1