Αθλητισμός

Η Αχαϊκή πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Αχαϊκή αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ τρείς φορές άλλες τόσες κατάφερε να επανέλθει και να πάρει τελικά στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 3-3!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή το ματς ήταν ντέρμπι και έτσι πάνω από 700 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο της Κ. Αχαϊας και παρακολούθησαν το παιχνίδι… βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα τους.

Ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των καναρινιών χρησιμοποίησε τους νεοαποκτηθέντες Κυριαζόπουλο, Καρρά, Γιουβανέλλη και Αθανασόπουλο.

Το σκορ άνοιξε η Μανωλάδα με τον Μελετίδη στο 10’ με σουτ. Η απάντηση της Αχαϊκής ήρθε στο 25’ και μάλιστα νωρίς με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιοβανέλη που έκανε το 1-1.

Στο 44’ και λίγο πριν λήξει το α’ μέρος η Δόξα κερδίζει πέναλτι όταν ο Δρακόπουλος ανέτρεψε τον Γούρμο. Ο Μελετίδης το μετέτρεψε σε γκολ και έτσι έδωσε το προβάδισμα σε 2-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την Αχαϊκή καθώς στο 54’ μετά από κόρνερ με κοντινή κεφαλιά ο Αυγερινός έφερε και πάλι το ματς στα ίσια κάνοντας το 2-2!

Στο 86’ ο Μελετίδης, στάθηκε πολύ τυχερός καθώς έκανε ένα μακρινό σουτ η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του Μίλτου Γκόφα, αυτή την φορά γράφοντας το 2-3…

Στο 88’ σημειώθηκε μια πολύ καλή φάση όταν το σουτ του Ντεντόπουλου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα πήγε στην γραμμή τέρματος και βγήκε εκτός εστίας! Το καλό η Αχαϊκή το… κράταγε για το τέλος αφού στο 94’ ο Γιοβανέλης εκτέλεσε ένα ακόμη φαουλ ο Τσάπαλος δεν έπιασε καλά την μπάλα και από κοντά ο Αποσκίτης με κοντινή προβολή έγραψε το 3-3, δίνοντας στα «καναρίνια» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αποβολή στο τέλος στο 94′ για την Μανωλάδα με τον Σωτηρόπουλο, που δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

ΑΧΑΪΚΗ: (Α. Κωνσταντινόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Κωστής, Κυριαζόπουλος, Μπεκίρης, Αυγερινός, Αθανασόπουλος (70’ Νιάρος), Γιουβανέλλης, Καρράς (57’ Μητρόπουλος), Μικελάτος, Αποσκίτης.

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: (Μ. Γκόφας): Τσάπαλος, Αγουρίδης, Ντάζος, Λαμπρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μαυρόπουλος, Νικολόπουλος (70’ Αγγελόπουλος), Σωτηρόπουλος, Μελετίδης, Βατσής (74’ Ντεντόπουλος), Γούρμος (89’ Νικολόπουλος).

*** Το ματς θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από το Super B την Τρίτη 12.20μ.μ. σε περιγραφή του Π. Μάλλιου.