Τοπικά

Ανοιχτή επιστολή Αγγελου Τσιγκρή στους πολίτες της Αχαϊας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Φίλες και φίλοι,

Aγαπητοί πολίτες της Αχαΐας,

Σας απευθύνομαι με την ειλικρίνεια  ενός ανθρώπου που δεν έρχεται σήμερα να σας συστηθεί, που δεν  σας είναι άγνωστος, που δεν εμφανίστηκε ξαφνικά, που δεν το έβαλε στα πόδια στα δύσκολα, ούτε βολεύτηκε  στα εύκολα.

Σας απευθύνομαι με την αίσθηση της οικειότητας που έχει ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σας όλες τις ημέρες, όλους τους μήνες των κρίσιμων χρόνων,  που σας άκουσε και τον ακούσατε, που δώσαμε μαζί μάχες για την καθημερινότητα, ο καθένας με τα δικά του όπλα και όλοι μαζί με την ίδια θέρμη, με την ίδια πίστη ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να βγούμε όρθιοι από τον λαβύρινθο, μπορούμε  να  κατακτήσουμε μικρές και μεγάλες κορυφές.

Ήμουν εδώ όχι μόνο με την παρουσία μου αλλά και  με τις παρεμβάσεις μου, έτοιμος να μεταφέρω τα προβλήματά σας εκεί που πρέπει και να πιέσω για να γίνει η φωνή μας, η φωνή των ανθρώπων της Αχαϊας πιο δυνατή και οι απαιτήσεις μας σεβαστές από τα κέντρα των αποφάσεων.

Με την πεποίθηση ότι οι ανάγκες σας είναι ιερή υποχρέωση όποιου επιλέγετε να σας εκπροσωπήσει τιμώντας τον με την ψήφο σας, σας γνωρίζω με αυτήν μου την επιστολή την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Αχαϊας και σας ζητώ μόνο ένα πράγμα: Μια ευκαιρία για να κριθώ. Για να αποδείξω όσα λέω.

Μια ευκαιρία που θα μου δώσετε την ημέρα των εκλογών με την θετική σας ψήφο για την κάνω ευκαιρία για τον τόπο μου, μια ευκαιρία για όλους μας.

Είμαι έτοιμος όσο ποτέ.

Δώστε μου την ευκαιρία για να αποδείξω όσα μπορώ και θέλω.

Αν με εμπιστευθείτε,  δίνω λόγο τιμής ότι η Αχαϊα και οι Αχαιοί, δεν θα νιώσουν ποτέ ξανά μόνοι.

 

Άγγελος Τσιγκρής

λόγος τιμής

Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Αχαΐας