Αθλητισμός

Στον Ζακυνθιακό ο Π. Τόγιας!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Παρουσιάστηκαν στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ζακυνθικού τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα πλην του Κώστα Κάρδαρη που οσονούπω θα φορέσει και αυτός την γαλαζοπράσινη φανέλα, όπως αναφέρει το ioniansports.gr!

Το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο της Λιθακιάς ο πρόεδρος Διον. Κορωνίος και ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος παρουσίασαν τους νέους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον Αχαγιωτη Παναγιώτη Τόγια ο οποίος είναι αμυντικό μέσος, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Εθνικό Σαγεϊκων ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην Αχαϊκη. Τον Φώτη Σκοζαϊ ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανηλειακό έχει παίξει σε Ηρακλή Πύργου, Ήφαιστο Βουνάργου, Ολυμπιακό Σαβαλιών και ΠΑΟ Βάρδας.

Στο γήπεδο ήταν και ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Δημήτρης Μαρκαντωνάτος που αποκτήθηκε από τον ΑΟ Λεβάντε (Α΄ ΕΠΣ Ζακύνθου). Αίσθηση και χαμόγελα σκόρπισε σε όλους η επιστροφή του Χρήστου Φυτόπουλου. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν στην ομάδα του Ζακυνθιακού αλλά είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι ελέω Σάββα Καρυπίδη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δοκιμάζεται ο τερματοφύλακας  Κουρλός Παναγιώτης είναι 20 ετών ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αστέρα Αμαλιάδος, πήγε Πανηλειακό Β΄ Εθνική και μετέπειτα λόγω σπουδών αγωνίστηκε στον Θρασύβουλο.