Τοπικά

Νταβλούρος: Οι θυσίες του λαού θα πιάσουν τόπο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ερυμάνθου, περιόδευσε το βράδυ της Τρίτης, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος.

Στις ομιλίες του αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τις θυσίες που έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός τα 2,5 αυτά χρόνια διακυβέρνησης προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της δημοσιονομικής προσαρμογής , ώστε να γίνει το νοικοκύρεμα του κράτους.

“Μπορεί όλοι μας να υποφέραμε, αλλά είναι κοινά παραδεχτό, ότι σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της οικονομίας, βγήκαμε στις αγορές και έτσι δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για ομαλοποίηση της κατάστασης και με αργά αλλά σταθερά βήματα προχωρούμε στην ανάπτυξη”, τόνισε ο Αχαιός πολιτικός.

Επίσης συζήτησε με τους παρευρισκόμενους προβλήματα αγροτικής πολιτικής και αποσαφήνισε ότι δεν θα υπάρξει φορολόγηση στις επιδοτήσεις των αγροτών.

Όσο για την καθυστέρηση της επιστροφής του ΦΠΑ και το πρόγραμμα νιτρορύπανσης, μετά από σχετικές ερωτήσεις που υποβλήθηκαν, τους πληροφόρησε, ότι μετά τις εκλογές θα πληρωθούν όσες εκκρεμότητες υπάρχουν.

Ο κ. Νταβλούρος καθημερινά , στο πολιτικό του γραφείο (Αγίου Ανδρέου 97 και Γεροκωστοπούλου), πραγματοποιεί επαφές τόσο με τις παραγωγικές τάξεις όσο και με απλούς πολίτες, ανταλλάσσοντας προτάσεις και προβληματισμούς