Like

Πανεύκολη και ισχυρή συνταγή για τις ρυτίδες του λαιμού

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο λαιμός είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του γυναικείου προσώπου και σώματος. Είναι σύμβολο θηλυκότητας και παράδοσης. Εσείς όμως μην παραδοθείτε στο χρόνο αμαχητί πιστεύοντας ότι επειδή αμελήσατε τον λαιμό σας στο παρελθόν σήμερα χάσατε το τρένο. Εδώ σας έχουμε μια συνταγή που μπορεί να επαναφέρει το δέρμα του λαιμού σας κάνοντας σύσφιξη και προλαμβάνοντας τα νεότερα σημάδια. Για να γυρίσετε όμως το χρόνο πίσω και να ξανανιώσει το δέρμα σας σε αυτή την τόσο ευαίσθητη περιοχή χρειάζεται μεθοδικότητα και επιμονή. Με την παρακάτω συνταγή η επιδερμίδα σας θα λάμψει και ο λαιμός σας θα βρεθεί στα καλύτερα του!

Υλικά.

  • 2 κουταλιές βούτυρο κακάο.
  • Μία κουταλιά ελαιόλαδο.

Τρόπος παρασκευής.

Ζεσταίνεται σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο κακάο. Μόλις λιώσει το βγάζετε από τη φωτιά και ανακατεύεται το λιωμένο βούτυρο κακάο μαζί με το ελαιόλαδο. Συνεχίζεται να ανακατεύεται συνεχώς μέχρι πια να κρυώσει το μίγμα σας. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η απλή διαδικασία, μεταφέρετε το καλλυντικό σας σε βαζάκι. Το τοποθετείτε στο ψυγείο και κάνετε μια απλή επάλειψη το βράδυ ή όποτε νομίζετε ότι το χρειάζεστε μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Μην ξεχνάτε να κάνετε επάλειψη και στο στέρνο σας καθώς το βούτυρο κακάο σε συνδυασμό με τις βιταμίνες του ελαιολάδου λειαίνει το στέρνο, του δίνει λάμψη και το σώζει από τις φθορές του.

– See more at: http://www.mystikaomorfias.gr/Catalog/index.php?main_page=document_general_info&cPath=77&products_id=836#sthash.ilA8pTFQ.dpuf