Like

Κοιμήθηκε με περισσότερους από 10.000 άνδρες και ψάχνει γαμπρό

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Είμαι έτοιμη να ερωτευτώ”, υποστηρίζει η Gwyneth Montenegro, που επί 12 χρόνια ζούσε στον κόσμο των ναρκωτικών, του αλκοόλ και του σεξ. Τώρα πια θέλει να ζήσει έναν πραγματικό έρωτα για πρώτη φορά.

Είναι 36 χρονών, έχει κοιμηθεί συνολικά με 10.091 άνδρες και έχει δεχθεί 80 προτάσεις γάμου. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τίτλο “10,000 Men and Counting” και πλέον θέλει να γνωρίσει έναν καλό άνδρα που θα γίνει ο σύζυγός της και ο μεγάλος της έρωτας.

Μέχρι σήμερα ποτέ δεν είχε νιώσει την ανάγκη να αλλάξει τον τρόπο που ζούσε. Ποτέ δεν ένιωσε την ανάγκη να ερωτευτεί, ειδικά αφού πληρωνόταν από 500 έως 1.000 δολάρια την ώρα για να συνευρεθεί ερωτικά με γνωστούς δικηγόρους, πολιτικούς, μουσικούς και πολλούς άλλους άνδρες.

“Είναι σαν κάτι να ξύπνησε μέσα μου. Όχι ότι βιάζομαι να παντρευτώ. Υπήρχαν άνθρωποι στον χώρο που είχαν σχέσεις και κατέληγαν σε γάμο, αλλά σε μένα αυτό δεν φαινόταν σωστό. Ήθελα να αποφύγω τις σχέσεις όσο βρισκόμουν σε αυτή τη βιομηχανία. Το δοκίμασα μια φορά και ήταν η απόλυτη καταστροφή”.

Πήρε την απόφαση να κόψει τις παλαιές τις συνήθειες πριν από τρία χρόνια. Πλέον είναι επαγγελματίας πιλότος και φυσικά συγγραφέας. Μάλιστα αγόρασε ένα δικό της αεροπλάνο μεταφοράς εμπορευμάτων και κάνει διανομές προϊόντων στα νησιά του Ειρηνικού.

“Σε εκείνο το στάδιο της ζωής μου είχα ξεπεράσει τους άνδρες και με ενδιέφεραν περισσότερο άλλα πράγματα”, παραδέχεται.

Παρόλο που προέρχεται από μια πολύ δεμένη οικογένεια, ακολούθησε ένα αντίθετο επάγγελμα. Οι γονείς της την στήριξαν και εκείνη υποστηρίζει ότι μετά από τόσα χρόνια, έμαθε τουλάχιστον τι ζητούν οι άνδρες από μια γυναίκα.

“Πολλοί άνδρες μου μιλούσαν για τις σχέσεις τους. Τα καλά και τα κακά. Πλέον μπορώ να πω ότι τους καταλαβαίνω περισσότερο από πριν”.

Παράλληλα, και η συγγραφή του βιβλίου της την βοήθησε πολύ να ανακαλύψει τον πραγματικό της εαυτό. Είναι αρκετά εσωστρεφής παραδέχεται και συντηρητική. “Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που οι φίλοι θα περίμεναν ότι θα ζήσει αυτή τη ζωή”.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 18 ετών. Τότε ένα βράδυ έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και ξεκίνησε να χορεύει στα τραπέζια για να μαζέψει χρήματα. Αργότερα μπήκε στη βιομηχανία των ερωτικών συνευρέσεων.

Ποτέ δεν έκανε μια πραγματική σχέση. Προσπάθησε δύο φορές, αλλά δεν κράτησαν περισσότερο από έναν χρόνο. Τώρα λέει ότι ξέρει πραγματικά τι θέλει.

“Θα ήθελα να έχω μια σχέση. Ποτέ μου δεν ένιωσα τι θα πει να είσαι ερωτευμένος. Είμαι πεισματάρα και αποφασιστική και θα ήθελα έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζεται να είναι γεμάτος μύες, αρκεί να έχει καλό χαρακτήρα”

πηγή