Αθλητισμός

H λίστα μεταγραφών της Αχαϊκής!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μία από τα ίδια η Αχαϊκή και στο παιχνίδι με τον Βύζαντα. Δέχθηκε τρία γκολ από μια μέτρια ομάδα που δεν ήταν τίποτα φοβερό και τρομερό. Σκεφτείτε να είχε άλλον αντίπαλο απέναντί της…

Παρόλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» είναι μέσα στο κόλπο της παραμονής και πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην ενίσχυση της ομάδας, αφού μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος.

Πιθανότατα, σήμερα θα ξεκαθαρίσουν πολλά από τα μεταγραφικά. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής προκειμένου να αποσαφηνιστεί ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν ως δανεικοί ή ως ελεύθεροι από τους «κοκκινόμαυρους».

Η Αχαϊκή ενδιαφέρεται για τους Σούλη, Κωστούλα, Σαμπατάκο και Σκερλετίδη, αλλά το θέμα είναι ποιον ή ποιους μπορεί να πάρει απ’ αυτούς. Σαφώς, η περίπτωση του τελευταίου είναι πιο δύσκολη, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.

«Παίζουν» πάντα οι περιπτώσεις του Γιώργου Κοκκίνη, που αγωνίζεται στον Δωτιέα Αγιάς και του Τάκη Παπαδόπουλου που παίζει στον Φωκικό. Εγινε και μια κρούση στον Κώστα Φλίγκο, αλλά ο έμπειρος επιθετικός είχε ήδη κλείσει στον Πανελευσινιακό με πολύ καλά λεφτά όπως λένε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της Αχαϊκής κοιτάζουν και προς Μανωλάδα μεριά (ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει και παλιότερα τη φανέλα της ομάδας), ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους» ο Παναγιώτης Νιφόρας από το Λιμνοχώρι. Τέλος, προχωρημένες επαφές υπάρχουν και με τον Θόδωρο Σαμπανέι της Θύελλας Πατρών.

Οπως και να ‘χει, πρόθεση της διοίκησης είναι να αποκτηθούν 6-7 ποδοσφαιριστές, ενώ μετά τον Νικολόπουλο, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ακόμα ένας.

Διακόπτεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λόγω των Γιορτών, όμως στην Αχαϊκή θα συνεχιστούν οι προπονήσεις αύριο και μεθαύριο. Πέμπτη και Παρασκευή θα δοθεί ρεπό από τον Γιάννη Ζερδεβά, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν και το Σάββατο. Στόχος είναι να παίξουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο παιχνίδι με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου.