Αθλητισμός

Αχαϊκή: Κακή εμφάνιση και…απώλειες!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η νέα ήττα της Αχαϊκής στα Μέγαρα κόντρα στον Βύζαντα με 3-0 είναι απολύτως φυσιολογική σ ‘  ένα ματς που οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ένα πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Είναι γνωστό άλλωστε πως έχει πολλές απουσίες η ομάδα και περιμένει την διακοπή των εορτών και την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου για να ενισχυθεί.

Η ουσία ήταν να πάρει αν γινόταν κάποιους βαθμούς ώστε να έχει επαφή με τις θέσεις που οδηγούν μακριά από τον υποβιβασμό. Η Αχαϊκή έμεινε στους 10 και κάτω από την κεκαυμένη ζώνη, ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Στο αγωνιστικό μέρος η Αχαϊκή στο 0-0 είχε μια καλή ευκαιρία όμως, η κεφαλιά του Μητρόπουλου κατέληξε άουτ, το 1-0 έγινε στο 48′, το 2-0 στο 60′ και στο 93′ το τελικό 3-0.

Εκτός της ήττας, από τα άσχημα του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Θανάση Δρακόπουλου, στο κεφάλι όπου και στην συνέχει αποσύρθηκε από το ματς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί βρίσκονται και οι παράγοντες της Αχαϊκής. Από εκεί και πέρα ο παίκτης δεν έχει κάτι σοβαρό.

Τέλος, ο Πετρόπουλος, αποβλήθηκε από το ματς με απευθείας κόκκινη καθώς πιάστηκε στα… χέρια με αντίπαλο παίκτη και αποβλήθηκαν και οι δυο!

Αχαϊκή: Δρακόπουλος (40’ λ.τ Σταθόπουλος), Πετρόπουλος, Νιάρος, Μπεκίρης, Διακάτος, Σαμίκος, Καζαντζής, Βαλσάμης (75’ Ντάζος), Μητρόπουλος (55’ Μπουρδανιώτης), Μικελάτος, Αποσκίτης.