Αθλητισμός

Αχαϊκή: Δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με τέσσερις «τελικούς» κλείνει τον α’ γύρο η Αχαϊκή. Είναι τέσσερα ματς τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού οι «κιτρινόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να διεκδικήσουν το μάξιμουμ των βαθμών. Οι αντίπαλοι είναι στα μέτρα τους, που σημαίνει ότι η ομάδα της Κ. Αχαϊας προσδοκά τουλάχιστον την κατάκτηση οκτώ βαθμών για να ξαναμπεί φουριόζα στη μάχη της παραμονής. Το θετικό είναι ότι η Αχαϊκή παίρνει την Κυριακή άκοπα τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Κύμη και το αρνητικό ότι τελειώνει τον α’ γύρο με ρεπό.

Η ομάδα του Γιάννη Ζερδεβά δίνει τον πρώτο «τελικό» με τον Αστέρα Μαγούλας στην Κ. Αχαϊα, ακολουθεί το ματς στα Μέγαρα με τον Βύζαντα, στην συνέχεια παιχνίδι δύσκολο με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας εντός και κλείνει ο α’ γύρος με το ματς κόντρα στον Ζακυνθιακό εκτός έδρας.
Οσον αφορά τα μεταγραφικά, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί. Ο Τάκης Παπαδόπουλος αποτελεί διακαή πόθο του Γιάννη Ζερδεβά, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, γιατί και ο Φωκικός δεν φαίνεται να θέλει να τον αφήσει. Δεν είναι άλλωστε πολλοί οι καλοί ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του.
Από εκεί και πέρα υπάρχει ο Γιώργος Κοκκίνης, ο Νίκος Τσολόπουλος, ο Ανδρέας Μαντάς, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν προστεθεί στη λίστα.
Η προετοιμασία της Αχαϊκής συνεχίζεται με προπονήσεις, ενώ γίνονται προσπάθειες να χρησιμοποιηθεί και το γήπεδο Βουπρασίου, αφού ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Κ. Αχαΐας είναι σε κακή κατάσταση. Επίσης, υπάρχουν διαβεβαιώσεις από το Δήμο ότι σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής του βοηθητικού γηπέδου δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Κ. Αχαΐας.