Like

Προτάσεις για μοναδικές Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Προτάσεις για μοναδικές Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις

Οι γιορτές των Χριστουγέννων καταφθάνουν ολοταχώς και οι κοσμικές εμφανίσεις είναι, όπως κάθε χρόνο, στο πρόγραμμα. Είτε είστε καλεσμένες σε κάποιο ρεβεγιόν σε σπίτι, είτε επιλέξετε κάποιο πάρτυ σε κέντρο διασκέδασης, πέρα από το κέφι και τη θετική ενέργεια, από την συνταγή για μοναδικές γιορτές δεν πρέπει να λείπει το στυλ και η κομψότητα. Το double trouble συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει προτάσεις για ιδανικούς συνδυασμούς κοσμημάτων που θα προσθέσουν την απαραίτητη πινελιά λάμψης στο outfit σας και θα απογειώσουν την παρουσία σας.

Είτε είστε από τις γυναίκες που τολμούν φανταχτερές εμφανίσεις, είτε προτιμάτε να ακολουθείτε πιο απλές, κλασσικές γραμμές στο ντύσιμό σας, οι γιορτές επιβάλλουν τον «στολισμό» σας με αξεσουάρ που θα ξεχωρίσουν. Η γκάμα είναι μεγάλη και η περίσταση ειδική, γι’ αυτό επιλέξτε αν θέλετε να δώσετε έμφαση σε μία εμφάνιση με βάση τα Χριστουγεννιάτικα χρώματα, τα υλικά κατασκευής των κοσμημάτων, αλλά και το στυλ, που ενδείκνυται να είναι glamorous και chic.

Παίξτε με τα Χριστουγεννιάτικα χρώματα

Το κόκκινο, το πράσινο και το χρυσό είναι αναμφισβήτητα τα πιο γιορτινά χρώματα για την περίοδο των Χριστουγέννων Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα φορέσετε όλα μαζί, αλλά με έξυπνους συνδυασμούς. Για όσες προτιμήσουν ρούχα σε αποχρώσεις του κόκκινου, μπεζ, μαύρου, είτε επιλέξετε ανοιχτό ντεκολτέ στο πάνω μέρος, είτε πιο κλειστό ντεσέν, τα κόκκινα μακριά σκουλαρίκια θα δώσουν μια glamorous νότα.

Το πράσινο, από την άλλη, είναι ένα από τα χρώματα του φετινού χειμώνα, τόσο στα ρούχα, όσο και στο μακιγιάζ. Τα πράσινα σκουλαρίκια έχουν την τιμητική τους, άλλωστε και στις επιλογές των celebrities. (βλ. Kate Beckinsale). Γιατί όχι κι εσείς, λοιπόν;  Τα κρεμαστά πράσινα σκουλαρίκια με κρυστάλλους μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με λευκά ρούχα, με το κλασσικό μαύρο, αλλά και με πιο επίσημα ενδύματα, με πινελιές χρυσού.Και επειδή το χρυσό πάντα παίζει, πόσο μάλλον τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, μπορείτε να επιλέξετε μακριά χρυσά σκουλαρίκια με ιδιαίτερους σχηματισμούς και διακόσμηση από πέτρες, τα οποία θα συνδυαστούν ιδανικά με το κόκκινο και το μαύρο, δηλαδή τα χρώματα που παίζουν πιο πολύ στις γιορτινές επιλογές μας.

Πέρλες, πέτρες και κρύσταλλοι

Είναι ό,τι χρειάζεται για ιδιαίτερες εμφανίσεις. Συνδυασμοί αξεσουάρ φτιαγμένων από αυτά τα υλικά θα κάνουν πιο Glamorous και chic την εμφάνισή σας στο ρεβεγιόν.

Αδιαμφισβήτητα οι πέρλες είναι το πιο κομψό κόσμημα. Ιδανικό είναι να συνδυάσετε τα δαχτυλίδια με πέρλες, με κολιέ από το ίδιο υλικό. Μπορείτε να επιλέξετε κολιέ σε διαφορετικά μήκη ή ένα statement περιδέραιο που αγκαλιάζει το λαιμό, για πιο μίνιμαλ εμφανίσεις.