Τοπικά

Στο “Εθνος” η Δυτική Αχαΐα- Την Παρασκευή δημοτικό συμβούλιο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

1.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την: α). Επικαιροποίηση της μελέτης: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ  Τ. Κ. ΣΑΓΑΙΪΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΒΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ» 
και β). Καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ  Τ. Κ. ΣΑΓΑΙΪΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΒΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ»

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

2.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση και παραλαβή της Α’ Φάσης της μελέτης με τίτλο: ‘’Μελέτη Γ.Π.Σ./Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Δημοτικής Ενότητας Δύμης Δήμου Δυτικής Αχαΐας ΄΄ και κατευθύνσεις για την εκπόνηση της Β.1 Φάσης.

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

3.          Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στην πολυσέλιδη, πολυτελή έκδοση του περιοδικού «Travel book» της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.

Εισηγητής:Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

4.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στο FORUMΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014 (17Ο MONEY SHOW ΠΑΤΡΑΣ).

Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

5.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την μεταφορά της αρμοδιότητας διαχείρισης του αρδευτικού δικτύου, στην Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Εισηγητής: Τραχάνης Σπυρίδων, πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Δ.

6.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με άδεια λειτουργίας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών διαδικτύου (internet).

Εισηγητής: Σκάγιας Χρήστος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.