Τοπικά

Στα “Μαύρα” η Δυτική Αχαΐα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πένθος για  Λακκόπετρα και Λάππα…πένθος για δύο άνθρωπος που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες στη Δυτική Αχαΐα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής έχασε την ζωή του ο 56 χρονος αγρότης Γιώργος Θωμάς κατά την εκτέλεση αγροτικών εργασιών σε χωράφι στη Λακκόπετρα Αχαΐας. Συγκεκριμένα από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής καταπλακώθηκε από φρέζα της οποίας ήταν ο ίδιος χειριστής. Παρά την έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το σημείο του ατυχήματος. Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών, του Περικλή και της Θεώνης και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας στα Μποντέικα Αχαΐας, ΙΧ που οδηγούσε ο 30χρονος Παναγιώτης Σωτηρόπουλος από το Λάππα Αχαΐας, εξετράπει της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά φορτηγό που μετέφερε τσιμέντο με αποτέλεσμανα το αυτοκίνητο να τυλιχθεί στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής όπου  έσβησαν την φωτιά και απεγλώβισαν τον 30χρονο οδηγό, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο με όχημα του ΕΚΑΒ βαριά τραυματισμένος και δυστυχώς μετά απο λίγο κατέληξε.

Αναφορά έγινε και στο Δημοτικό Συμβουλιο το βράδυ της Παρασκευής με τους επικεφαλής των συνδυασμών και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να εκφράζουν τα συληπητήριά τους προς τις οικογένειες των θανόντων.