Αθλητισμός

Με κόλπο Δ-ρόσο το ΓΕΛ Κ. Αχαΐας στους «4»! (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι το Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας πήρε μεγάλη πρόκριση έναντι του 7ου ΓΕΛ Πάτρας, στο γήπεδο Ντα Λουζ, επικρατώντας με 4-3 στα πέναλτι!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης ο τερματοφύλακας Γιάννης Δρόσος, που απέκρουσε τρία πέναλτι για λογαριασμό του Λυκείου της Κ. Αχαϊας.

Φυσικά, σ’ έναν τόσο δύσκολο αγώνα κανείς παίκτης της ομάδας δεν υστέρησε έχοντας εξαιρετική παρουσία, υπό τις οδηγίες του κ. Μπουρδόπουλου.

Το Γενικό Λύκειο Κ. Αχαϊας, πέρασε στις 4 καλύτερες ομάδες του Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και θα παίξει ενάντια στο ΓΕΛ Παραλίας, ώστε να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό.

Πάμε όμως να δούμε πως έφτασε μέχρι εδώ το ΓΕΛ Κάτω Αχαϊας.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 τέρμα που πέτυχε ο Σουράνης.

Στην συνέχεια στα πέναλτι ο Γιάννης Δρόσος, ο τερματοφύλακας του ΓΕΛ Κάτω Αχαϊας, κάνοντας μεγάλη εμφάνιση κάτω από τα γκολποστ, απέκρουσε τα τρία από τα έξι πέναλτι δίνοντας στην ουσία, το προβάδισμα στην ομάδα του όπου και επικράτησε 4-3.

Εξίσου σημαντική προσφορά και από τους… ψύχραιμους, καθώς την μπάλα στα δίχτυα από τα 11 μέτρα έστειλαν οι: Σουρανης Λιακος Αγγελοπουλος Φραγκουλιας, με το ΓΕΛ Κ. Αχαϊας να περνά στα ημιτελικά.

Η σύνθεση του ΓΕΛ Κάτω Αχαϊας:

Δρόσος Γιάννης

Αγγελοπουλος Δημήτρης

Φραγκουλιας Δημήτρης

Φραγκουλιας Νίκος

Διαμαντης Αρικου

Λιακος Γιώργος

Νικολοπουλος Παρις

Αργυρης Σουρανης

Κώστας Παππας

Θανάσης Καουρης

Παντελης Πετροπουλος

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Γαλανόπουλος και Βουρδουλας.

gel1