Τοπικά

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίο της 14-11-2014

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την: α). Επικαιροποίηση της μελέτης: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Τ. Κ. ΣΑΓΑΙΪΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΒΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ»
και β). Καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Τ. Κ. ΣΑΓΑΙΪΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΒΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ»

Ομόφωνα

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση και παραλαβή της Α’ Φάσης της μελέτης με τίτλο: ‘’Μελέτη Γ.Π.Σ./Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Δημοτικής Ενότητας Δύμης Δήμου Δυτικής Αχαΐας ΄΄ και κατευθύνσεις για την εκπόνηση της Β.1 Φάσης.

Κατά πλειοψηφία, ο επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ Παναγιώτης Κουνάβης  ψηφίσε «παρών»

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στην πολυσέλιδη, πολυτελή έκδοση του περιοδικού «Travel book» της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.

Κατά πλειοψηφία, κατά της απόφασης η παράταξη του Δ. Γκοτσούλια

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στο FORUMΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014 (17Ο MONEY SHOW ΠΑΤΡΑΣ).

Ομόφωνα

5ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την μεταφορά της αρμοδιότητας διαχείρισης του αρδευτικού δικτύου, στην Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Ομόφωνα

6ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με άδεια λειτουργίας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών διαδικτύου (internet).

Ομόφωνα