Like

Πετυχημένο κέικ – συνταγή της επιτυχίας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για να γίνει το κέικ μας πετυχημένο και να φουσκώσει σωστά θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας τα παρακάτω :

1) Να έχουμε προθερμάνει τον φούρνο
2) Να έχουμε κοσκινίσει το αλεύρι
3) Να μην ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου για να δούμε “τι γίνεται” για τουλάχιστον το πρώτο μισάωρο
4) Όταν είναι έτοιμο και έχει ψηθεί να περιμένουμε 7-8 λεπτά πριν το αναποδογυρίσουμε στην πιατέλα μας.