Τοπικά

Ε.Δ.Ε.Μ.: Παρουσίαση του νέου κόμματος στην Πάτρα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την ανάγκη να πάρουν οι απλοί πολίτες την κατάσταση στα χέρια τους ώστε η χώρα να αλλάξει στρατηγική και να κινηθεί προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής ανάπτυξης με στόχο την πραγματική ευημερία, τόνισαν τα στελέχη της ΕΔΕΜ, του νέου κόμματος που συστάθηκε από απλούς πολίτες, εργαζόμενους και επιστήμονες, αποφασισμένους να ακολουθήσουν μια νέα δική τους πορεία, μακριά από τις παλιές κομματικές εξαρτήσεις.

Το πρώτο τοπικό συνέδριο του κόμματος στην Πάτρα έγινε το περασμένο Σάββατο, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ και μάλιστα η ανταπόκριση των πολιτών έδωσε την ευκαιρία στον επικεφαλής της ΕΔΕΜ και γνωστό Ποινικολόγο Αθηνών κ. Απόστολο Πόντα να κάνει σύγκριση με την προ ημερών εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στον ίδιο χώρο, όπου δεν παραβρέθηκαν περισσότερα από δεκαπέντε παλιά στελέχη. Ο επικεφαλής της ΕΔΕΜ τόνισε ότι η ιδέα γεννήθηκε την εποχή του κύματος των αγανακτισμένων. Και η προσπάθεια δεν εγκαταλείφθηκε.

Αντιθέτως δήλωσε πεπεισμένος ότι κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνας μπορούν να πιστέψουν στη δυνατότητα αλλαγής που οι ίδιοι μπορούν να φέρουν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Τα στελέχη της ΕΔΕΜ επεσήμαναν ότι το κόμμα δεν δημιουργήθηκε από ανθρώπους που είχαν ή έχουν εμπλακεί με την πολιτική. Και κυρίως από ανθρώπους που να κατέκτησαν δημόσιες θέσεις ή να διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα. Ήδη, στις τάξεις της ΕΔΕΜ έχουν ενταχθεί πολλοί Πατρινοί, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και από κάθε επαγγελματικό κλάδο, από την επιστήμη και το χώρο των τεχνών έως και απλοί εργαζόμενοι. Και η ανθρώπινη αλυσίδα, με την ελπίδα του νέου, διαρκώς μεγαλώνει.