Τοπικά

Δυτ.Αχαΐα: Στον Υπουργό περιβάλλοντος τα προβλήματα του Δήμου- Συνάντηση Νικολάου-Μανιάτη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.
Στο πλαίσιο της ημερίδας για τους υδρογονάνθρακες που πραγματοποιήθηκε στην  Πάτρα ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου  είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Υ.ΠΕ.ΚΑ κ. Γιάννη  Μανιάτη.

Στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχαν ο δήμαρχος έθεσε ορισμένες προτάσεις της νέας δημοτικής αρχής για σημαντικά προβλήματα του Δήμου και ζήτησε υποστήριξη στις προσπάθειες που καταβάλλει για την επίλυσή τους. Παράλληλα ο δήμαρχος ζήτησε να συναντήσει τον Υ.ΠΕ ΚΑ.  στο γραφείο του ώστε να γίνει μια λεπτομερής  ενημέρωση και για ζητήματα που έχουν τεθεί από τοπικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής. Ο κ. Μανιάτης δεσμεύτηκε ότι μέσα στο Νοέμβριο θα δεχθεί τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  στα πλαίσια  μιας  εποικοδομητικής συζήτησης που στόχο θα έχει την βελτίωση της ποιότητος ζωής  των κατοίκων αλλά και αναπτυξιακών έργων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.