Τοπικά

Συμφωνησε με τους εμπορους ο Νικολαου Νεα προταση για τη λαικη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο του δήμου Δυτικής Αχαΐας μετατέθηκε η συζήτηση που αφορά στη μεταφορά της λαϊκής αγοράς.

Ωστόσο, ο Δήμαρχος αναμένεται να εισηγηθεί μία διαφορετική πρόταση από εκείνη του τοπικού συμβουλίου που είχε εισηγηθεί να μεταφερθεί περιμετρικά του οικοπέδου Ραστή.

Ο κ. Νικολάου αναμένεται να  προτείνει την εναλλάξ λειτουργία της λαϊκής, ένα μήνα στην ανατολική και ένα στη δυτική πλευρά της Κάτω Αχαΐας. Έτσι, θα εξυπηρετούνται καλύτερα όλοι οι δημότες της πόλης.Πιο συγκεκριμένα, οι πάγκοι θα στήνονται ανατολικά κοντά στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου και δυτικά κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου.

Πάντως,η μεταφορά είναι απαραίτητη καθώς το προσεχές διάστημα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης και στο σημείο όπου γίνεται η λαϊκή.

Από την πλευρά τους οι έμποροι αναμένεται να εισηγηθούν τις δικές τους προτάσεις δια στόματος του προέδρου του εμπορικού συλλόγου, οι οποίες δε φαίνεται να απέχουν πολύ από την πρόταση του Δημάρχου.