Αθλητισμός

Ο δικος μας Αγγελος ηγετης του Κολοσσου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Άγγελος Τσάμης γράφει ιστορία στον Κολοσσό. Και το λέμε αυτό γιατί στο παιχνίδι της Κυριακής συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα.

Μπορεί ο Κολοσσός να μην τα κατάφερε να αντισταθεί στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ηττήθηκε. Όμως το παιχνίδι  είχε στατιστικό ενδιαφέρον για τον αρχηγό της ομάδας της Ρόδου.

Ο λόγος φυσικά για τον δικό μας Άγγελο Τσάμη που κατάγεται από την Κάτω Αχαΐα.Με τη συμμετοχή του σε αυτό, έφτασε τις 143 με την φανέλα του Κολοσσού στο πρωτάθλημα κι “έπιασε” στην πρώτη θέση τον Αντώνη Ασημακόπουλο, που αγωνίστηκε με αυτήν από το 2007 ως το 2012.Την Κυριακή, λοιπόν, στο ΣΕΦ και κόντρα στον Ολυμπιακό, ο 33χρονος γκαρντ θα βρεθεί στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, γράφοντας ιστορία με τον Κολοσσό.

Στο ίδιο παιχνίδι πιθανότατα θα σπάσει κι ακόμη ένα “φράγμα“, καθώς χρειάζεται δύο πόντους για να φτάσει τους 1.400 συνολικά στην καριέρα του, στη “μεγάλη” κατηγορία.Ακόμη χρειάζεται επτά δίποντα, για να φτάσει τα 400 εύστοχα, καθώς και δύο κλεψίματα για να συμπληρώσει 150. Επίσης, στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Άγγελος Τσάμης συμπλήρωσε 350 ασίστ στηνΑ1.

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία αν και όπως φαίνεται του πάνε όλα κατ’ευχήν!

Στοιχεία από το ebasket.gr