Υλικά
- Για τις κρέπες
- 1 φλιτζάνι γάλα
- 2 αβγά
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 2 κουτ. σούπας σπορέλαιο
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1/3 κουτ. γλυκού αλάτι
- λίγο βούτυρο για το τηγάνισμα
- Για τη γέμιση
- 400γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου ή φιλέτο από 4 μπουτάκια, σε μικρά κυβάκια
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε κυβάκια
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
- 1/2 ντομάτα ξυσμένη
- 4 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
- Για την μπεσαμέλ
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο
- 2 κουτ. σούπας αλεύρι
- 1½ φλιτζάνι γάλα
- 1 αβγό
- λίγο μοσχοκάρυδο
- 1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- αλάτι, πιπέρι λευκό
- Για το ψήσιμο και το σερβίρισμα
- 8 φέτες ντομάτας στρογγυλές
- 4 φέτες κασέρι τετράγωνες
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΠΗΓΗ