Αθλητισμός

Τα “Αστέρια” είχαν την τιμητική τους (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός παρέδωσε σήμερα 13 Οκτωβρίου , τα διπλώματα στους αποφοίτους της Σχολής Προπονητών Μπάσκετ Γ’ Κατηγορίας στην Αθήνα.

Την τιμητική τους είχαν τ “Αστέρια Αχαΐας” , καθώς δύο εκ των προπονητών των Ακαδημιών , παρέλαβαν κι επίσημα τα διπλώματά τους για την αποφοίτησή τους απ την σχολή προπονητών μπάσκετ. Πρόκειται για τους, Δημήτρη Μπαρμπούνη προπονητή στην ομάδα Παίδων και Χρήστο Χρηστάκο, προπονητή στις ομάδες Παμπαίδων και Μίνι των Αστεριών Αχαΐας.

 Στην ομιλία του, ο κ. Ανδριανός , είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ, σ’ αυτή την τελετή επίδοσης διπλωμάτων Προπονητή Μπάσκετ ανάμεσα σε τόσους πολλούς αποφοίτους – θυμίζω ότι είχαμε περίπου 500 σπουδαστές στην Αθήνα, 150 στη Θεσσαλονίκη και 53 στην Κρήτη.
Το ενδιαφέρον και οι συμμετοχές στις Σχολές Προπονητών Μπάσκετ, ξεπέρασαν πραγματικά κάθε προσδοκία. Κι αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη του πόσο αναγκαία κίνηση ήταν η ίδρυση και επαναλειτουργία σχολών. Είναι μια πραγματική δικαίωση, και μια ενθάρρυνση να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια.

O πρόεδρος του ΣΕΠΚ κ. Παναγιώτης Γιαννάκης από την πλευρά του θέλησε να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τον κ. Γιάννη Ανδριανό, που υλοποίησε το πάγιο αίτημα για την επανίδρυση των σχολών προπονητών:

«Ευχαριστούμε πολύ τον Υφυπουργό που υλοποίησε ένα πάγιο αίτημα που είχαμε εδώ και πέντε χρόνια. Ο αριθμός των σπουδαστών δείχνει τη μεγάλη αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ και το μεράκι που υπάρχει στους Έλληνες να βοηθήσουν το άθλημα που μας έχει κάνει υπερήφανους πάρα πολλές φορές. Τα νέα παιδιά έχουν όρεξη, διάθεση για δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι χρειαζόμαστε παιδιά που θα μπορούν με πιστοποιημένες γνώσεις να βοηθήσουν όχι μόνο στις εθνικές κατηγορίες αλλά και τα πιτσιρίκια στις τοπικές».

 

vraveusi asteria vraveusi-asteria-1 vraveusi-asteria-2