Τοπικά

Σήμερα δεύτερη συνεδρίαση-Δείτε τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Δυτ. Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τα θέματα σύμφωνα με την  Ημερήσια Διάταξη 

1ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για τη σύσταση επιτροπής σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 3 του Νόμου 2724/1999.

          Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

2ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Αποδοχή και Διάθεση Ποσού 2.500,00 € από την Ε.Τ.Β.Α. – ΒΙ.ΠΕ. Πατρών για τον καθαρισμό χειμάρρου στην Τοπική Κοινότητα Αχαϊκού, της Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

          Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

3ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Τροποποίηση της Ονομαστικής Κατάστασης Κτηνοτρόφων με Δικαίωμα Βοσκής στο Δημοτικό Βοσκότοπο της Τ.Κ. Μετοχίου, έτους 2012 και 2013.

          Εισηγητής: Παλαιολόγος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

4ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος Έτους 2014 του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

          Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

5ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Τροποποίηση του Προϋπολογισμού Έτους 2014 του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

          Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

6ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανάδειξη Πιστωτικού Ιδρύματος (Τράπεζας) για την  τήρηση των λογαριασμών της Ταμειακής Διαχείρισης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

             Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

7ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την γνώμη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας αναφορικά με την υλοποίηση του έργου «Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από καύση Βιομάζας, ισχύος 1,0 MW, ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία ‘ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ’ που θα εγκατασταθεί στην Τοπική Κοινότητα Χαραυγής, της Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.»

            Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

8ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά  με την αποδοχή του αιτήματος για εξώδικο συμβιβασμό με την εταιρεία ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΒΑΡΟΥΤΑ Ο.Ε.

            Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής.