Αθλητισμός

Μανδραϊκός – Αχαϊκή 0-0

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε καμία περίπτωση δεν φάνηκαν οι απουσίες για την Αχαϊκή που ήταν καλύτερη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Μανδραϊκό και έχασε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, όμως, δεν στάθηκε τυχερή και επιστρέφει στην Κ. Αχαϊα με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Παρα τον κακό αγωνιστικό χώρο η Αχαϊκή θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ όμως, δεν είχε ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια. Συγκεκριμένα ο Μητρόπουλος στο 15’, ο Καζατζής στο 25’, ο Μικελάτος στο 30’ και στο 40’ απώλεσαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Η ίδια εικόνα και στο β’ μέρος με την Αχαϊκή να είναι αυτή που χάνει τις ευκαιρίες και στο 65’ με τον Σταμίκο και στο 75 με τον Αποσκίτη πάλι… χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το «2» στην Μάνδρα. Ωστόσο, και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θεωρείται άσχημος παρά το γεγονός πως έλειπαν οι Νικολόπουλος, Σουράνης, Φούφουλας και Νιάρος.

Οι συνθέσεις:

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Καλιακούδης): Παλιγκίνης, Μπινιχάκης, Νυφαδόπουλος, Φερεντίνος, Κρητικός, Σιγάλας, Μανασίδης(71’Μπεγλετσής), Μπέντας(71’Ζαγκλής), Αμντουραχμάνι, Κατσικάς(82’Σάμαρης), Μποδώνιας.

ΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Ζερδεβάς): Δρακόπουλος, Πετρόπουλος, Κωστής (82’Βαλσάμης), Μπεκίρης, Διακάτος, Σαμίκος (69’Αυγερινός), Καζαντζής, Μπουρδανιώτης, Μητρόπουλος (58′ Φραγκουλιάς), Μικελάτος, Αποσκίτης.

*** Η διοίκηση της Αχαϊκής ευχαριστεί για την φιλοξενία την ομάδα του Μανδραϊκού.

*** Άσχημη εικόνα στο τέλος του ματς οι λιγοστοί φίλαθλοι του Πανελευσινιακού, που εξύβρισαν την ομάδα της Αχαϊκής, αφού δεν φάνηκε να τους… άρεσε η ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Κ Αχαϊα.